Bate ouale cu untul. Cred ca trebuia sa topesc untul. Ar fii iesit mult mai bine. Voi asa sa faceti.
Intr-un alt castron amesteca faina,scortisoara,cuisoarele (eu nu am pus ca nu am gasit) si zaharul.
Taie 2 mere, caisele (curmale),smochine in cubulete si adauga-le impreuna cu jumatate din cantitatea de caju (nuci) in castronul cu faina.
Taie marul ramas in rondele subtiri, pe care le asezi deasupra tortului. Presara cealalta jumatate de cana de caju (nuci) peste mere.
Coace tortul 1 ora. Scoate-l din cuptor, lasa-l 10 min., apoi insiropeaza-l cu siropul de caise. Eu am preferat sa-l insiropez direct in tava ca sa ramana mai mult imbibat in acel suc, dar pute-ti sa-l scoate-ti pe un platou si dupa sa-l insiropati. Cum vreti voi.
Cam asa a aratat tortul meu la final. Poate la voi o sa fie mult mai bine.
Spor la lucru si pofta buna!