vineri, 12 februarie 2010

Cambut in crusta de pesmet

Pentru 4 portii: 1 portie: kcal 370 / kj 1554 / proteine 39 g / glucide 1 g / grasime 14 g / colesterol 90 mg / sodiu 322 mg.



Ingrediente:


  • unt pentru uns forma

  • 3 linguri unt

  • 2 medalioane de cambut

  • sare

  • 2 linguri seminte de susan

  • 150 g paine proaspata maruntita

  • 1 lingura cimbru proaspat tocat sau 1 lingurita cimbru uscat

  • piper negru

  • ramuri de cimbru, dupa gust

Preparare:



  1. Se praincalzeste cuptorul la 180 grade si se unge cu unt un vas termorezistent. Se topeste untul intr-un vas mic la foc potrivit, apoi se ia de pe foc.Se aseaza medalioanele de peste in forma, se ung cu unt topit, se sareaza usor si se dau la cuptor 10 minute.
  2. Intre timp, se rumeneste 3 minute susanul in restul de unt, avand grija ca untul sa nu se innegreasca. Se adauga painea maruntita, cimbrul si piperul si se amesteca bine.
  3. Se toarna amestecul peste medalioane. Se mai da pestele 15 minute la cuptor si se coace pana cand se desface usor cu furculita. Se spala cimbrul si se zvanta. Cand sunt gata, medalioanele se taie pe din doua, se aranjeaza pe platou si se orneaza cu crengute de cimbru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu