marți, 9 februarie 2010

Rulouri de sunca

Pentru 32 bucati: 1 bucata: kcal 45 / kj 189 / proteine 3 g / glucide 0 g / grasimi 3 g / colesterol 14 mg / sodiu 125 mg

Ingrediente:
  • 1 castravete de salata
  • 250 g branza grasa proaspata
  • 2 linguri mustar boabe
  • 1 lingura marar tocat fin sau 1 lingura marar uscat
  • 8 felii dreptunghiulare de sunca

Preparare:

  1. Se spala castravetele, se curata si se taie pe jumatate, in lung. Se scot semintele cu o lingurita. Apoi se mai taie pe lung, in 8 fasii groase, de aprox. 1 cm.
  2. Se amesteca intr-un vas branza cu mustarul. Se adauga mararul.
  3. Se pun feliile de sunca pe un tocator. Se repartizeaza 2 linguri de pasta de branza pe fiecare felie si se intind cu grija, pana la margini.
  4. Pe latura mica a fiecarei felii de sunca se pune cate o fasie de castravete, taind capetele, daca sunt mai lungi. Apoi se ruleaza feliile de sunca si se pun rulourile la rece, aproximativ 20 minute.
  5. Rulourile racite bine se taie cu un cutit zimtat, in 4 bucati egale. Se aseaza pe un platou si se servesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu