marți, 9 februarie 2010

Croasanti cu umplutura de somon

Pentru 4 portii: 1 portie: kcal 333 / kj 1399 / proteine 18 g / glucide 18 g / grasime 20 g / colesterol 84 mg / sodiu 1165 mg.

PROPUNERE DE SERVIRE: o salata din pepene verde, capsuni si portocale este o garnitura racoritoare la acesti croasanti.

Ingrediente:
  • 4 croasanti mari
  • 75 g branza moale proaspata
  • 1 lingura marar proaspat sau 1 lingurita marar uscat
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 200 g somon fume taiat in felii subtiri
  • piper negru macinat mare
  • fire de marar, dupa gust

Preparare:

  1. In cuptorul preincalzit la 200 grade, se incalzesc croasantii 3 minute.
  2. Intre timp, se amesteca branza, mararul si sucul de lamaie, pana formeaza o masa omogena.
  3. Se taie croasantii pe orizontala cu un cutit zimtat. Apoi se unge jumatatea inferioara cu pasta de branza, peste care se repartizeaza somonul si se condimenteaza cu piper. Se aseaza jumatatea superioara peste somon. Se spala firele de marar, se zvanta si se orneaza cu ele croasantii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu