PROPUNERE DE SERVIRE: o salata din pepene verde, capsuni si portocale este o garnitura racoritoare la acesti croasanti.
Ingrediente:
- 4 croasanti mari
- 75 g branza moale proaspata
- 1 lingura marar proaspat sau 1 lingurita marar uscat
- 1 lingurita suc de lamaie
- 200 g somon fume taiat in felii subtiri
- piper negru macinat mare
- fire de marar, dupa gust
Preparare:
- In cuptorul preincalzit la 200 grade, se incalzesc croasantii 3 minute.
- Intre timp, se amesteca branza, mararul si sucul de lamaie, pana formeaza o masa omogena.
- Se taie croasantii pe orizontala cu un cutit zimtat. Apoi se unge jumatatea inferioara cu pasta de branza, peste care se repartizeaza somonul si se condimenteaza cu piper. Se aseaza jumatatea superioara peste somon. Se spala firele de marar, se zvanta si se orneaza cu ele croasantii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu