Ingrediente:
- 1 castravete de salata
- 250 g branza grasa proaspata
- 2 linguri mustar boabe
- 1 lingura marar tocat fin sau 1 lingura marar uscat
- 8 felii dreptunghiulare de sunca
Preparare:
- Se spala castravetele, se curata si se taie pe jumatate, in lung. Se scot semintele cu o lingurita. Apoi se mai taie pe lung, in 8 fasii groase, de aprox. 1 cm.
- Se amesteca intr-un vas branza cu mustarul. Se adauga mararul.
- Se pun feliile de sunca pe un tocator. Se repartizeaza 2 linguri de pasta de branza pe fiecare felie si se intind cu grija, pana la margini.
- Pe latura mica a fiecarei felii de sunca se pune cate o fasie de castravete, taind capetele, daca sunt mai lungi. Apoi se ruleaza feliile de sunca si se pun rulourile la rece, aproximativ 20 minute.
- Rulourile racite bine se taie cu un cutit zimtat, in 4 bucati egale. Se aseaza pe un platou si se servesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu