Ingrediente:
- 2-4 cartofi mici
- 2 linguri maioneza
- 2 linguri iaurt natural slab
- 2 linguri smantana grasa
- sare, piper alb
- 1/2 lingurita curry
- 2 linguri suc de ananas
- 1 lingurita otet cu tarhon
- 4 fileuri de hering
- 1 mar copt, 1 ceapa
Preparare:
- Se fierb cartofii in coaja. Intre timp se amesteca bine maioneza, iaurtul si smantana grasa si se potrivesc cu sare, piper, curry, suc de ananas si otet cu tarhon.
- Se taie fileul de hering in cubulete. Se decojesc cartofii. Se taie marul si cartofii in cubulete. Se curata ceapa si se toaca fin. Se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza.
- Cocktailul gata preparat se tine de preferinta minimum 30 minute la frigider, pentru a se patrunde gusturile. Se pune in boluri si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu