BINE DE STIUT: sosul este la fel de bun si rece. Se acopera cu o folie si se pastreaza la rec pana cand se serveste.
Ingrediente:
- 1 lingura unt sau margarina
- 1 lingura fulgi de migdale
- 1/2 ceapa mica
- 150 g crabi congelati fierti
- 225 g branza moale proaspata
- 1 linguita zeama de lamaie
- 1 lingurita hrean ras
- sare, piper
Preparare:
- Se topeste untul intr-o tigaie, la foc mijlociu. Se adauga migdalele si se rumenesc aprox. 3 minute. Se scot cu spumiera intr-un vas mic.
- Se curata ceapa, se toaca si se pune in unt. Se caleste aprox. 3 minute. Se adauga crabii si se calesc 8 minute, pana ce s-au decongelat si s-a evaporat lichidul. Se adauga branza, zeama de lamaie, hreanul si se infierbanta totul.
- Sosul fierbinte se potriveste de gust cu sare si piper. Se toarna intr-un bol, se presara fulgii de migdale pe deasupra si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu