Pentru 24 bucati:
BLATUL:
- 4 galbenusuri
- 150 g margarina
- 200 g zahar
- 3 linguri cacao
- 250 g iaurt
- 200 g faina
CREMA:
- 4 albusuri
- 250 g zahar
GLAZURA:
- 200 g zahar
- 3 linguri apa
- 3 linguri cafea
- 100 g margarina
Preparare:
- Pentru blat se amesteca bine ingredientele si se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina, la foc potrivit.
- Pentru crema, albusurile se bat spuma cu zaharul. Spuma se pune intr-o folie obtinute din taierea blatului in doua.
- Intre timp se pregateste glazura: se fierb la foc mic zaharul cu apa si cacaoa. Cand compozitia s-a ingrosat putin, se adauga margarina. Se amesteca bine ca sa se topeasca margarina, se mai da in cateva clocote si se toarna glazura calda peste prajitura rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu