PROPUNERE DE SERVIRE: acest fel se serveste cel mai bine cu bagheta de paine alba.
Ingrediente:
- 4 felii de jambon
- 8 frunze de salvie
- 8 felii de snitel de vitel foarte subtiri
- piper negru
- 2 linguri de vin rosu
- 125 ml smantana
- sare
Preparare:
- Se taie feliile de jambon pe jumatate. Se spala frunzele de salvie si se zvanta bine. Se pipereaza dupa gust feliile de snitel si se aseaza peste fiecare dintre ele cate o bucata de jambon si cate o frunza de salvie. Apoi se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.
- Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie si se prajesc rulourile de snitele pe fiecare parte, cate 2 minute. Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza la cald.
- Se varsa uleiul ce prisoseste in tigaie, iar apoi se stinge sosul de prajeala cu vin si cu smantana. Sosul rezultat se potriveste din sare si se pipereaza dupa gust.
- Se aseaza rulourile se snitele pe 4 farfurii, se toarna sosul pe deasupra si se serveste imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu