Pentru 4 portii: 1 portie: kcal 509 / kj 2138 / proteine 44 g / glucide 26 g / grasime 25 g / colesterol 126 mg / sodiu 1793.
Ingrediente:
Ingrediente:
- 1 nap (1 kg)
- 600 g cartofi
- 1 fir de praz
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 1 linguta unt
- 1/2 l supa de carne
- 2 frunze de dafin
- sare
- piper
- 1 lingurita cimbru uscat
- 4 cotlete (600 g)
Preparare:
- Napul si cartofii se spala, se decojesc si se taie cubulete. Se curata prazul, se spala si se taie in rondele subtiri. Ceapa se curata si se toaca marunt.
- Se incinge uleiul intr-o oala, se adauga untul. Se pun napul si ceapa si se calesc, amestecand. Apoi se adauga supa, cartofii si frunzele de dafin. Se potriveste gustul de sare, piper si cimbru.
- Se adauga cotletele si se fierb acoperite 15 minute, la foc moderat.
- Se pune prazul, se amesteca usor si se mai lasa sa fiarba totul 15 minute. Apoi se imparte la 4 farfurii si se serveste imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu