Pentru 10-12 bucati:
Ingrediente:
- 150 g ciocolata de menaj
- 100 g margarina (unt)
- 150 g miez de nuca sfaramat
- 100 g stafide aurii
- 250 g zahar
- 1 lingurita zahar vanilat
- 3 oua
- 150 g faina
- un varf de cutit sare
- 1 albus
- 50 g zahar pudra
- 50 g ciocolata
Preparare:
- se pun ciocolata si untul intr-o oala si se topesc, amestecandu-le incontinuu.
- se lasa putin sa se raceasca.
- se adauga zaharul, ouale, faina, sarea, nucile zdrobite, stafidele si zaharul vanilat si se amesteca bine.
- se pune compozitia intr-o tava unsa si tapetata, in cuptorul incins si se lasa aproximativ 20 minute.
- se scoate prajitura din cuptor, se unge cu spuma de albus batut cu zahar si se presara cu ciocolata rasa.
- se taie dupa ce se mai raceste putin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu