marți, 9 februarie 2010

Sos rece de iaurt cu verdeturi

Pentru 5 portii: 1 portie: kcal 105 / kj 441 / proteine 3 g / glucide 3 g / grasimi 9 g / colesterol 19 mg / sodiu 91 mg.

Ingrediente:
  • 1 ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingura marar sau tarhon proaspat tocat
  • 225 g iaurt
  • 4 linguri maioneza
  • sare
  • piper negru

Preparare:

  1. Se curata ceapa verde, se spala si se toaca. Se curata usturoiul si se toaca marunt.
  2. Cu ajutorul mixerului, se face un piure cu ceapa, patrunjelul, tarhonul si usturoiul. Se adauga iaurtul si maioneza si se amesteca bine toata compozitia.
  3. Se potriveste sosul de sare si piper, se toarna intr-un vas si se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu